fredag den 4. februar 2011

Cykelslange flet

Hej igen.
Det er godt nok ved at være længe siden jeg sidst har været på bloggen. Jeg har fulgt med i de forskellige blog jeg er fast læser af, men har ikke selv fået blogget.
Lidt har jeg fået lavet siden sidst.

Jeg har fået gjort et tørklæde færdig. Den med hullerne som der er mange andre der også har haft gang i.
Den er strikket i en kauni garn. Valket ved 40 grader. Den er blevet ret god og dejlig tyk.


Sidste fredag deltog jeg i et kursus i cykelslange flet ved Juelsminde husflid. Esther som også er bestyrelse medlem underviste i hvordan vi flettede med slangerne og hvordan det evt. kan monteresJeg har fået flettet to stk. tasker.En stor og en lille. Den lille kan evt være en mobiltaske.Den store har drillet noget. Lynlåsen har været lidt svært at få til at passe. Men øvelse kan muligvis gøre mester.


Men færdig er den da blevet. Kan ikke blive helt enig med mig selv om jeg skal klippe dimsene af som stritter op øverst. 
Det er nok det sidste billed her, det er lettest at se, hvad jeg kalder cykelslangeflet 


8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fint tørklæde du har lavet og sjovt hvad der kan blive ud af cykelslange, rigtig pæne tasker.

charlie sagde ...

kan du eventuel give mig opskriften på det cykelslangeflet, eller ved du hvor jeg ellers kan finde er sådan opskrift.
kunne godt tænke mig at lave en til mig selv.

mordorte sagde ...

Hej charlie.
Jeg tror ikke der findes nogen opskrift på cykelslangeflet. Jeg kender hende der er startede med dette, men jeg ved også at Britt har(hende med tasker i traktorslanger) fået vist hvordan det laves og vil have det med i sin næste bog. Jeg tror desværre du må vente til da med en opskrift. Det er meget enkel.

carsten sagde ...

mordorte, jeg staar og skal bruge cykelslange flet til en slags maatte, der skal fungere stoedabsorberende eller elastisk og haenge over et bildaek med en oppustet bilslange indeni. I midten er der ingen faelg og saaledes skal der kunne placeres noget tungt i midten, haengende lidt ned i hullet, hvor bilfaelgen normalt sidder.

Din type flet vil vaere ideel til at arbejde med saadan. Kan du give mig ide om, hvordan du starter, eller evt. sende mig nogle billeder?

Jeg staar og skal bruge det i erhvervsoejemd, saa jeg vil virkelig saette pris paa, at du vil fortaelle mig lidt om det.

Paa forhaand tak.

Mvh

Mvh

Helle : sagde ...

Sikke nogle skønne ting, som du da kan finde på. Det bliver rigtig flot når man fletter Cykelslangen.

Connie Bægaard sagde ...

Hej, sikke flotte ting, du laveri flettet cykelslange. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan du får sat foer og lynlås i, så det ser pænt ud. Jeg har selv lavet et par ting i det flettede, men har ikke prøvet at sætte foer eller lynlås i - kan du give nogle fif? På forhånd tak

mordorte sagde ...

Der er en der spørger efter hvordan jeg sætter for i cykelslanger tasker.
Jeg syr en dobbelt pose der passer til højde og bredde til tasken.Derefter syr jeg den fast til kanten på tasken. Den sys på i hånden. Ind under den yderste strop. Håber det er til at forstå. Elles må du skrive igen og jeg skal prøve at forklare lidt bedre

Connie Bægaard sagde ...

Hej, jeg forstod ikke helt, hvordan du gjorde mht. foret i tasken. Dobbeltpose og inde under den yderste strop? Håber du kan forklare mere...
På forhånd tak