onsdag den 8. februar 2012

Kursus hos Juelsminde husflid

                        Har været på kursus ved Juelsminde husflid over de sidste par weekender.
 Den første weekend lavede vi patchwork på snor. En god og sjov ide til at få brugt nogle af sine stof rester  på                                                        Fik lavet en enkel brødkurv

Den næste weekend hed kurset retro, fra gammel til nyt.
Var afsted med en god veninde, så det var rent hygge, med en masse god snak.
Vi var nu også tavse ind imellem, når vi blev for optaget af vores projekter. Jeg fik lavet lidt applikation på en brugt cowboy jakke, jeg var heldig at tiltuske mig på kurset, af en der ikke ville have den længere. Det er lang tid siden jeg har lavet noget sådan, så det var sjovt at sidde med.


 Jeg fik også lavet et par luffer af en gammel klokkestreng. Arvet efter min afdøde svigermor. Vi har jo ikke så mange af den slags til at hænge på væggen længere. Så når jeg for efter tiden tager lufferne på  vil mine tanker nok lige gå til min dejlige svigermor.


Et par dejlige weekender, med fordybelse og nogle dygtige og dejlige underviser.
Hvad med jer? Er i også ind imellem på kursus for at få ny inspiration?
                                                             God aften til jer alle.

2 kommentarer:

Helle : sagde ...

Hold da op hvor har du da bare fået noget oplevet ! Jeg er vild med din jakke, Det må virkelig have været spændende og super inspirerende. Tak for alle din søde hilsner på min blog.

doris sagde ...

Hej mordorte
Jeg har fået en award som jeg gerne vil give videre til dig,syntes at andre gerne må vide du er der.du kan se på minblog hvad det går ud på.
hilsen doris